Kunstgras prijs: wat kost het om te kopen en leggen?

De kunstgras prijs: waar moet je dan eigenlijk aan denken? Kunstgras voor in de tuin is er al vanaf €16,95 per vierkante meter, terwijl je voor €17,95 per vierkante meter gebruik kunt maken van voetbalgras. Maak je gebruik van een aanbieding? Dan is het leggen vaak al gratis.

Zoals je merkt kan de prijs flink verschillen, afhankelijk van de manier waarop je er gebruik van maakt. En afhankelijk van de kwaliteit die je wenst. Wij zijn een grote leverancier van kunstgras, onder andere voor gemeenten, verenigingen en scholen. Daardoor kunnen we de prijzen laag houden, terwijl je aan de andere kant toch kunt rekenen op goede kwaliteit.

Tip: die kwaliteit zelf ervaren en de soorten vergelijken? Je kunt gratis stalen aanvragen.

We helpen je graag een keuze te maken uit de verschillende soorten. En kunnen je meer vertellen over de prijs van kunstgras, aan de hand van de kosten die wij daarvoor maken. Voor in de tuin of op het gebied van sport en spel, afhankelijk van hoe je er graag gebruik van wilt maken.

Wat kost kunstgras?

De vraag ‘wat kost kunstgras’ is daarom lastig eenduidig te beantwoorden. Het hangt sterk af van de toepassing die je voor ogen hebt. We zetten drie mogelijkheden voor je op en rij:

  • Prijs van kunstgras in de tuin
    Beschikbaar vanaf €11,95 per vierkante meter, tot een prijs van €32,95 per vierkante meter voor de mooiste kwaliteit.
  • Prijs van kunstgras voor sport en spel
    Vanaf €17,95 voor voetbalgras, vanaf €21,95 voor tennisgras en vanaf €23,95 voor hockeygras. Altijd geschikt voor intensief gebruik.
  • Aanbiedingen voor kunstgras
    Scherpe aanbiedingen met de laagste prijs voor kunstgras: al vanaf €11,95 per vierkante meter. Bekijk de aanbiedingen voor aantrekkelijke kortingen.


De kosten van kunstgras in de tuin kunnen wat dat betreft variëren. Wat het kost om dit te kopen hangt sterk af van de kwaliteit waar je naar zoekt. En de manier waarop je het wilt (laten) leggen. Vanaf 40m2 kun je het zelfs gratis laten leggen, kies dan voor een type uit de categorie "aanbieding".

Kunstgras voor in de tuin: de beste prijzen

Kunstgras kopen en daarvoor benieuwd naar de beste prijs in jouw geval? Je kunt uiteraard een vrijblijvende offerte aanvragen, aan de hand waarvan we je precies aangeven wat de kosten zullen zijn. Ook bieden wij een voordelige legservice aan.

Heb je vragen over wat kunstgras kost voor in de tuin of waar je moet denken als je daar gebruik van wilt maken voor sport en spel? Neem dan contact met ons op. We vertellen je er graag meer over, vanuit onze uitgebreide ervaring en op basis van de diverse soorten die er beschikbaar zijn.

Gratis stalen aanvragen?

Ervaar thuis het mooiste grastapijt.
Vandaag besteld, morgen in huis!

STALEN AANVRAGEN?

Gratis offerte aanvragen

OFFERTE AANVRAGEN

Kunnen we u ergens mee helpen?

Heeft u advies nodig bij het maken van uw keuze?

BEL: Bel:0594-500051

Of stuur een mail naar onze klantenservice:EMAIL sturen