Kunstgras kopen: welke soorten zijn er beschikbaar?

Kunstgras kopen is een kwestie van kiezen voor de juiste soort. Er bestaan verschillende soorten, afhankelijk van de manier waarop je daar gebruik van wilt maken. Of in diverse kleuren, waardoor je daar alle kanten mee op kunt.

Goed kunstgras stem je af op de manier waarop je daar gebruik van wilt maken. Door voor in de tuin om een mooi gazon aan te leggen. Of geschikt voor sport en spel, zodat je daar als school, vereniging of andere instelling gebruik van kunt maken. Geschikt voor intensief gebruik of om op een mooie manier neer te leggen en daar vooral naar te kijken.

Kunstgras: in de tuin of voor sport en spel

We zijn jouw specialist in kunstgras, waardoor we je daar goed over kunnen adviseren. Door je aan te geven welke soort je het best kunt kopen. Of door je uit te leggen over de verschillen tussen de diverse soorten.

De garens van sportgras zijn bijvoorbeeld extra sterk en slijtvast. Terwijl de soorten voor in de tuin juist ook (extra) zacht beschikbaar zijn en een mooie natuurlijke uitstraling hebben. Je maakt op die manier een keuze voor de esthetische waarde van het gras aan de ene kant. Of de uitstekende eigenschappen om er op te kunnen sporten aan te andere kant.

Dat betekent dat je de verschillende soorten kunstgras kunt kopen om een voetbalveld, een tennisbaan of een putting green kunt aanleggen. Of dat je de mogelijkheid hebt om het gazon in de tuin te vervangen door kunst. Met de uitstraling van het mooie gras dat je had liggen, maar dan zonder het onderhoud dat je daar aan had.

Tip: zelf de verschillende soorten kunstgras vergelijken? Je kunt gratis stalen aanvragen. We sturen je die toe, zodat je de verschillende soorten zelf naast elkaar kunt leggen.

Op die manier helpen we je graag de verschillende soorten te vergelijken, zodat je daar een goed beeld van krijgt. En je een keuze kunt maken uit de soorten die er beschikbaar zijn, om het beste kunstgras te kunnen kopen.

Mooi kunstgras van de beste kwaliteit

Wil je kunstgras kopen? Dan is het vooral van belang je goed te laten adviseren over de kwaliteit. En wist je bijvoorbeeld dat gras voor een gazon in de tuin helemaal geen rubbergranulaat of rubber korrels nodig heeft? Wij adviseren je hier graag over, zodat je precies weet wat er mogelijk is en waar je rekening mee dient te houden voor een goede keuze.

Op die manier helpen we je kunstgras te kopen, op basis van een goede keuze uit de beschikbare soorten. En heb je specifieke vragen? Neem contact met ons op, we horen graag van je.

Gratis stalen aanvragen?

Ervaar thuis het mooiste grastapijt.
Vandaag besteld, morgen in huis!

STALEN AANVRAGEN?

Gratis offerte aanvragen

OFFERTE AANVRAGEN