Kunstgras voor sport en spel

Kunstgras voor sport en spel: uitstekend geschikt voor events. Sportgras, maar dan zonder dat je dat hoeft te maaien. En op andere manieren hoeft te onderhouden. Het is voldoende om het gras vrij te blazen van bladeren, takjes en andere natuurlijke materialen.

We adviseren je graag over het beschikbare kunstgras voor sport en spel. Net als voor speciale events. We werken op die manier voor gemeenten, verenigingen en scholen. Waarbij we adviseren over het best geschikte gras, dat kunnen leveren en desgewenst ook kunnen leggen. Op die manier heb je er zelf geen omkijken naar, maar kies je wel voor de beste kwaliteit. 

Let op: ons evenementengras is vrij van rubbergranulaat of rubber korrels. Stevig en slijtvast gras voor sport en spel, zonder dat je die hoeft in te strooien met rubber. Om er veilig op te kunnen sporten, zonder directe en indirecte fysieke risico’s.

Kunstgras voor sport: sterk en slijtvast

Het kunstgras voor sport zit anders in elkaar dan dat voor in de tuin. Er bestaan verschillende soorten, afhankelijk van de manier waarop je er gebruik van gaat maken. Wist je bijvoorbeeld dat hockeygras met 17mm korter is dan de 20mm voor tennisgras en de 24mm voor voetbalgras? Eigenschappen die je met kunstgras tot in de puntjes kunt perfectioneren, zodat je de beste ondergrond hebt om op te sporten.

Met daarop vaste witte lijnen, die je eenmalig aanbrengt om daar vervolgens gebruik van te kunnen maken. Bijvoorbeeld met een gestabiliseerde rechte vezelvorm en met mosdraad, zodat je kunt rekenen op de beste eigenschappen voor sport en spel. Met een hoge waterdoorlating en belangrijke andere voordelen, geschikt voor events.

Het gras is, afhankelijk van de gekozen soort, goed geschikt voor voetbal, tennis, hockey en andere sportevenementen. Altijd op basis van goede kwaliteit van het gras, om veilig op te kunnen sporten. Voor gemeenten, verenigingen en scholen: wij adviseren graag over de diverse mogelijkheden.

Sport kunstgras laten aanleggen

We zijn de specialist in kunstgras, waardoor we daarover uitstekend met je mee kunnen denken. Aan de hand van de toepassing die je voor ogen hebt, de afmetingen van het terrein en bijvoorbeeld de hoogte of de kwaliteit van het gras die je wenst. Op die manier zorgen we ervoor dat je gebruik kunt maken van het beste gras om op te sporten en op te spelen.

Dat we kunnen leveren en natuurlijk voor je kunnen leggen, zodat je daar geen omkijken naar hebt. In plaats daarvan kun je rekenen op onze professionele legservice, waarmee we ervoor zorgen dat je kunt rekenen op een perfect glad speelveld.

Wil je meer weten over kunstgras om op te sporten en te spelen? Neem contact met ons op, dan vertellen we je graag meer over.

Kunstgras voor sport en spel 

Toont 1 - 4 van de 4 items
 • € 0,00

  Gratis kunstgras stalen

  € 0,00
 • € 23,95

  Vezelhoogte 20 mm Mosdraad Ja Kleuren 2 mogelijke kleuren: óf groen óf rood Vezelvorm gestabiliseerd recht Uitstraling Waterdoorlating hoog Garantie UV garantie 10 jaar

  € 23,95 m2
 • € 24,95

  Vezelhoogte 24 mm Mosdraad Ja Kleuren 1 kleur Vezelvorm gestabiliseerd recht v-shape Uitstraling Waterdoorlating hoog Garantie UV garantie 10 jaar

  € 24,95 m2
 • € 25,95

  Vezelhoogte 17 mm Mosdraad Ja Kleuren 1 kleur  Vezelvorm gestabiliseerd recht Uitstraling Waterdoorlating hoog Garantie UV garantie 10 jaar

  € 25,95 m2
Toont 1 - 4 van de 4 items

Gratis stalen aanvragen?

Ervaar thuis het mooiste grastapijt.
Vandaag besteld, morgen in huis!

STALEN AANVRAGEN?

Gratis offerte aanvragen

OFFERTE AANVRAGEN