Gratis kunstgras stalen

We hadden je al op deze pagina verwacht! Het mooie van deze service is dat we je een compleet pakket sturen met de pakketdienst van PostNL. Je hoeft geen keuze te maken uit pakketten of prijs. Wij sturen de 4 aanbiedingen gratis naar je toe.

Wij sturen kunstgras stalen op A4 formaat

Wij sturen je grote stalen op A4 formaat van de 4 kunstgrassen van de kunstgras aanbiedingen Overbodig om te melden dat deze grote stalen níet door de brievenbus passen. Wij versturen de gratis kunstgras stalen via PostNL in een sterke doos met een track & trace code. Zo kun je altijd je pakket volgen. Na aanvraag worden de stalen dezelfde dag verstuurd. Vaak heb je deze dan de volgende dag al binnen!

Bekijk de stalen in de tuin!

Over smaak valt niet te twisten en de kunstgrassen zijn gevarieerd en zorgvuldig samengesteld. Wél willen we je graag de volgende tip meegeven: Trek je schoenen en sokken uit en ga over het kunstgras lopen. We achten de kans dat je doorgaans op je handen door de tuin loopt erg klein... En bekijk de stalen ín de tuin. Binnen krijg je vaak niet de beste weergave van de verschillende kleuren groen door een andere lichtinval.

In het pakket zit een kortingscode voor een fantastische korting op je gehele winkelwagen. Dus ook op bijv. drukverdeeldoek en instrooizand

GRATIS KUNSTGRAS STALEN AANVRAGEN?

Gratis stalen aanvragen?

Ervaar thuis het mooiste grastapijt.
Vandaag besteld, morgen in huis!

STALEN AANVRAGEN?

Gratis offerte aanvragen

OFFERTE AANVRAGEN