Gratis kunstgras leggen

Na het bekijken van de mooie stalen heb je waarschijnlijk het besluit genomen: Er gaat kunstgras in de tuin komen! Maar hoe komt het in de tuin en wie gaat het leggen? De eerste kwestie is snel opgelost: Indien je zelf snel aan de slag wilt in je tuin krijg je een flinke korting bij je online kunstgras bestelling. Het tweede punt kan wat lastiger zijn: Wie gaat het leggen?

Kunstgras gratis laten leggen door specialisten

Ja, je leest het goed! Ons team kan ook in jouw tuin gratis kunstgras leggen. Maar…waarom zal er iemand komen en bij jou gratis kunstgras leggen? Antwoord: Wij zijn specialisten en voor ons is een grastapijt leggen niet zo moeilijk als het in eerste instantie lijkt. Daar komt bij dat we blij zijn met jou als klant. Je koopt immers ook alle materialen bij ons! En wij beseffen heel goed dat een grasmat leggen voor een “leek” best lastig kan zijn. Voordat je denkt, dat is kat in ’t bakkie willen we je nog even meegeven dat er wél aan een paar voorwaarden voldaan moet worden om in aanmerking te komen voor gratis kunstgras leggen. Te weten:

  • Je hebt voor minimaal 40m2 aan kunstgras nodig
  • Het betreft uitsluitend de kunstgrassen uit de categorie "aanbieding".[Diamond, Fantastic, Exclusive en Evolution]
  • Wij ontvangen een duidelijke foto met matenplan van de tuin
  • De tuin is goed bereikbaar, dus ruime doorgang en vlakbij/naast de tuin (gratis) parkeren
  • Het zandbed ligt vlak én hard en ligt dus gereed voor gratis kunstgras leggen
  • Het te leggen grasveld moet vrij zijn van obstakels
  • Staat er iets in het veld? (een boompje/schommel oid) Geef dit even aan bij je offerte aanvraag.

Super voordelig én in no-time gelegd!

Onze professionele aanleg teams leggen grastapijten op dagelijkse basis. (behalve met regen en vorst..) Indien er een vlakke en harde ondergrond gereed ligt en wij de ruimte hebben om ons werk te doen, ligt een kunstgrasveld er in no-time in. Op maat gesneden, gelijmd, bezand en opgeborsteld en al.

Stuur ons een mailtje mét een foto en de maten van de tuin [lengte x breedte] en laat Superkunstgras.nl ook joúw tuin voorzien van kunstgras!


 STALEN AANVRAGEN?

Gratis stalen aanvragen?

Ervaar thuis het mooiste grastapijt.
Vandaag besteld, morgen in huis!

STALEN AANVRAGEN?

Gratis offerte aanvragen

OFFERTE AANVRAGEN