Kunstgras NR 1

Vezelhoogte 30 mm
Mosdraad Ja
Kleuren 2 kleuren
Vezelvorm C-Shape
Uitstraling  
Waterdoorlating zeer goed
Garantie 10 jaar

Meer details

Totaal: € 21,95 incl. btw
Productprijs: € 21,95 m2 incl. btw

m
0.00 - 0.00
m
0.00 - 25.00

Meer informatie

Kunstgras om op te spelen

Kinderen kunnen er naar hartelust op spelen, terwijl u er comfortabel op kunt zonnen of luieren. Om nog maar te zwijgen over de schoonheid ervan! Alleen.. gras vergt veel onderhoud. Het moet minimaal eens per week gemaaid worden en een paar keer per jaar bemest. Daarom kiezen steeds meer mensen voor bestrating. Niet omdat ze het mooier vinden, maar omdat het onderhoudsvriendelijk is. Kunstgras is net zo mooi als gras terwijl het net zo onderhoudsvrij is als bestrating! Online kunstgras kopen is dus helemaal niet zo’n gekke gedachte.

Niet te onderscheiden van natuurgras

Kunstgras nr.1 is geschikt voor veel doeleinden. Je kunt er zelfs zonder problemen een zwembad op plaatsen. Belangrijk hieraan is de ondergrond. Zorg ervoor dat deze zo hard mogelijk is. Dit kunstgras bestaat uit sterke garens waardoor je niet bang hoeft te zijn voor schade. Doordat er gebruik wordt gemaakt van twee kleuren kan je dit kunstgras haast niet onderscheiden van echt gras. Online kunstgras kopen wordt niet voor niets steeds populairder.

Goedkoop is niet altijd duurkoop!

Steeds meer mensen zetten de stap naar kunstgras. Kunstgras Nr. 1 is de goedkoopste in ons assortiment, maar dat betekent niet dat de kwaliteit achter blijft. Als je op zoek bent naar gras voor meerdere doeleinden is dit de beste keuze. Bij Superkunstgras.nl kunt u snel en eenvoudig online kunstgras kopen. Kijk ook eens in onze couponnenhoek van dit type kunstgras, wellicht zit het stukje kunstgras wat jij nét nodig hebt er wel bij!

Videos

Productmaatwerk

Nadat u het product heeft aangepast en opgeslagen, vergeet niet het aan uw winkelwagen toe te voegen.

Tekst

loader

* verplichte velden