Kunstgras NR 2

Vezelhoogte 30 mm
Mosdraad Ja
Kleuren 2 kleuren
Vezelvorm C shape
Uitstraling
Waterdoorlating zeer goed
Garantie UV garantie 10 jaar

Meer details

Totaal: € 23,95 incl. btw
Productprijs: € 23,95 m2 incl. btw

m
0.00 - 25.00
m
0.00 - 0.00

Meer informatie

Kunstgras met sterke ondergarens om op te spelen


Natuurgras is allang niet meer de enige optie als je gras wilt. Sterker nog: als je een groen biljartlaken in je tuin wilt, is kunstgras kopen de beste optie. Daar hoef je helemaal geen groene vingers voor te hebben of het gras voor te maaien! Kunstgras nr.2 ziet er niet alleen natuurgetrouw uit, het is ook nog eens zijdezacht en toch geschikt om op te spelen door de sterke ondergarens.

Niet van echt te onderscheiden! Wow!

Waar kunstgras vroeger nog duidelijk te onderscheiden was van natuurgras, is dat tegenwoordig allang niet meer zo. Het voordeel van kunstgras kopen, is dat het onderhoudsarm is en dat het gras er in alle jaargetijden perfect uitziet. Of het nou winter of zomer is, het gras blijft groen! Kunstgras voor de tuin nr.2 is de ideale mix van robuustheid en zachte garens.

Kunstgras kopen van de hoogste kwaliteit

Het gras is zacht genoeg om comfortabel op te kunnen lopen met blote voeten en robuust genoeg voor zwaardere belasting. Dat maakt deze kunstgrasmat dan ook tot de ideale oplossing voor gezinnen met kinderen of bijvoorbeeld een kinderdagverblijf. Kunstgras kopen bij Superkunstgras.nl is goedkoper dan elders! Ook indien je een kleiner stukje nodig mocht zijn kun je bij ons best slagen. Kijk maar eens of er een mooie restpartij coupon bij zit. Vaak voordeliger en net zo mooi!

Videos

Productmaatwerk

Nadat u het product heeft aangepast en opgeslagen, vergeet niet het aan uw winkelwagen toe te voegen.

Tekst

loader

* verplichte velden