Gekleurd kunstgras

Je kunt eenvoudig van een saaie binnenruimte een hele creatieve speelruimte voor de kinderen maken. Kunstgras kleuren zijn ook bij uitstek geschikt als vrolijk tapijt in de kinderkamer of voor de patio, maar ook voor een binnentuin kun je verschillende leuke en spannende kleuren toepassen maar natuurlijk ook "gewoon" op het terras!

Kan ik gekleurd een gekleurde grasmat ook in huis leggen?

Dat kan zeker. We hadden het hierboven al even genoemd. Kunstgras kleuren worden vaak toegepast op kinderkamers of als tapijt in de woonkamer. Dit lijkt niet alleen erg leuk maar is ook nog eens vernieuwend! Want zeg nou zelf, wat dacht je van een mooie zilveren grasmat onder de salontafel? Of..wel eens gedacht aan een prachtige zwarte grasmat onder het dressoir? Je creeërt zo de mooiste dingen!

Verkleuren deze grasmatten ook?

Antwoord: Nee! Superkunstgras.nl geeft daar zelfs 10 jaar garantie op! Er wordt bij het produceren van gekleurd kunstgras een UV- block toegepast waardoor verkleuren niet mogelijk is. Gekleurd gras is ook nog eens makkelijk schoon te houden. Een boterham met jam laten vallen die natuurlijk [zul je net zien]op de besmeerde kant op de grond valt? Met een doekje en een beetje [niet bijtend] schoonmaakmiddel is je grasmat in een handomdraai weer schoon.

Gekleurd kunstgras 

Toont 1 - 14 van de 14 items
Toont 1 - 14 van de 14 items

Gratis stalen aanvragen?

Ervaar thuis het mooiste grastapijt.
Vandaag besteld, morgen in huis!

STALEN AANVRAGEN?

Gratis offerte aanvragen

OFFERTE AANVRAGEN