Kunstgras accessoires

Kunstgras én bijbehorende accessoires zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Maar welke accessoires je precies nodig hebt hangt af van wat je met het gras wilt gaan doen. Ga je het kunstgras in de tuin leggen, op het balkon of ga je een eigen sportveld in de tuin creëren? Stel jezelf dus eerst de vraag:

Voor welk doel heb ik kunstgras accessoires nodig?

Heb je bijvoorbeeld wel eens gedacht aan nadentape of 2 componenten kunstgraslijm ? Wanneer je meerdere stukken kunstgras naast elkaar legt zullen de naden verlijmd moeten worden. Voor een balkon met een stevige [beton]ondergrond  kun je prima volstaan met de nadentape maar voor een voetbalveldje in de tuin kun je toch beter de 2 componentenlijm gebruiken. Dit is gewoon sterker..er zit dan meer "beweging" in de grasmat. Beide keren spreek je hier over accessoires maar de intentie van het gebruik is anders. Wel een belangrijke factor, let hier dus goed op..!

Welke materialen je nodig hebt hangt af van het gebruik!

We nemen nu als voorbeeld drukverdeeldoek Dit doek komt onder het kunstgras te liggen en zal je dus nooit weer zien. We horen je denken, heb ik dat dan wel nodig? Die beslissing laten we over aan jou. Bij een zandondergrond is het gebruik van drukverdeeldoek een noodzaak, bij een betonondergrond als in het voorbeeld hierboven hoeft het niet gebruikt te worden. Bij een beton of steen ondergrond is het zelfs onmogelijk om kunstgrashaken te gebruiken! Wederom verschillende mogelijkheden voor de toepassing van kunstgras accessoires..het is aan jou om de juiste keuze te maken! Bij elk product van onze kunstgras accessoires hebben wij een uitgebreide uitleg over het doel en het nut van deze grasmat accessoires.

Kunstgras accessoires 

Toont 1 - 11 van de 11 items
 • € 0,00

  Gratis kunstgras stalen

  € 0,00
 • € 0,80

  Kunstgras haken heeft u nodig om het kunstgras aan de ondergrond te bevestigen en het eventuele opwaaien of verschuiven door spelende kinderen tegen te gaan.

  € 0,80
 • € 1,10

  Voor het verlijmen van eventuele snijnaden in het kunstgras kunt u deze lijmband in combinatie met de 1 componenten lijm uit tube of de 2 componenten lijm uit de blikken gebruiken. U besteld dit product per strekkende meter.

  € 1,10
 • € 3,75

  Drukverdeeldoek wordt ónder het kunstgras gelegd indien er sprake is van een zand ondergrond. Dit drukverdeeldoek verdeelt de meeste druk van voetstappen wanneer er over het kunstgras gelopen wordt. Een onmisbaar product om je kunstgras goed te installeren.

  € 3,75 m2
 • € 3,75

  Kunstgras lijmkam voor het professioneel aanbrengen van de kunstgraslijm [blik of tube]

  € 3,75
 • € 7,75

  Deze lijmmixer is nodig voor het mixen van de 2 componenten lijm [kleur wisselend]

  € 7,75
 • € 8,25

  Instrooizand wordt ook wel quartszand genoemd. Dit speciaal gedroogde zand voor kunstgrastoepassingen wordt geleverd in zakken van 25 kg per stuk.

  € 8,25
 • € 17,95

  Voor het makkelijk verlijmen van 2 stukken kunstgras kunt u deze 1 component kunstgraslijm tube aanschaffen. U dient deze lijm aan te brengen op de kunstgras lijmband.

  € 17,95
 • € 25,95

  Voor het verlijmen van naden in het kunstgras kun je deze nadentape met een hoge kleefkracht gebruiken. Deze tape is enkelzijdig dus ideaal om 2 of meerdere stukken kunstgras eenvoudig aan elkaar te bevestigen.

  € 25,95
 • € 38,95

  Valdemping voor kunstgras. 18 mm zachte valdempende mat. Puzzle vorm en blijvend elastisch en drainerend. Maat ca. 0,90 meter x 2,25 meter

  € 38,95
Toont 1 - 11 van de 11 items

Gratis stalen aanvragen?

Ervaar thuis het mooiste grastapijt.
Vandaag besteld, morgen in huis!

STALEN AANVRAGEN?

Gratis offerte aanvragen

OFFERTE AANVRAGEN