Kunstgras NR 6

Vezelhoogte 40 mm
Mosdraad Ja
Kleuren 4 kleuren
Vezelvorm gecombineerd curved en getrokken recht
Uitstraling
Waterdoorlating zeer goed
Garantie UV garantie 10 jaar

Meer details

Totaal: € 32,95 incl. btw
Productprijs: € 32,95 m2 incl. btw

m
0.00 - 25.00
m
0.00 - 0.00

Meer informatie

Natuurgetrouw kunstgras van hoge kwaliteit

Kunstgras aanleggen was een aantal jaar geleden nog erg kostbaar én het gras zag er niet erg natuurgetrouw uit. De laatste jaren is er een ware inhaalslag gemaakt. Kunstgras is nu niet meer te onderscheiden van natuurgras en is zelfs, op langere termijn, een veel goedkopere oplossing dan natuurgras. De kunstgras voordelen overtreffen nu de nadelen.

Kunstgras voordelen in overvloed

Doordat er geen onderhoud nog is, bespaar je enorm in de kosten. Om nog maar te zwijgen over de tijd die je bespaart en die je kunt doorbrengen genietend in de tuin in plaats van ploeterend in de tuin. Zoals het hoort! Kunstgras voordelen zijn er dus in overvloed! Weinig onderhoud, betaalbaar en het ziet er natuurlijk uit. De nadelen die er een paar jaar geleden nog waren, zijn nu als sneeuw voor de zon verdwenen.

Neusje van de zalm

Kunstgras nr. 6 is het neusje van de zalm op het gebied van kunstgras. Groener, zachter en voller gras dan dit ga je niet vinden. Zelfs niet met natuurgras. Dit kunstgras ziet er prachtig uit ongeacht het seizoen. Niet alleen geschikt om op te luieren, maar ook om op te spelen. Vanaf nu is het gras bij joú het groenst! Doe jezelf een plezier en leg kunstgras nr. 6 aan. De kunstgras voordelen worden vanaf het eerste moment duidelijk. Aarzel niet langer en bestel jouw maat of misschien hebben we er nog wel een kunstgrascoupon van liggen. Dat zou helemaal mooi zijn!

Videos

Productmaatwerk

Nadat u het product heeft aangepast en opgeslagen, vergeet niet het aan uw winkelwagen toe te voegen.

Tekst

loader

* verplichte velden