Kunstgras soorten

Het wordt kunstgras, maar welke soort is daarvoor het best geschikt? Wij helpen je een keuze te maken uit de soorten die je kunt kopen. Voor in de tuin of voor sport en spel. Op basis van de beste kwaliteit of heel goedkoop dankzij een mooie aanbieding. Wij zetten de mogelijkheden en belangrijke overwegingen voor je op een rij.

Kunstgras voor in de tuin

Ten eerste het kunstgras voor in de tuin, dat beschikbaar is in verschillende soorten en kwaliteiten. Van een goedkope keuze voor in de tuin tot het meest zachte, volle en groene gazon dat je kunt bedenken. Voor een natuurgetrouwe keuze in de tuin. Mooie soorten grasmatten, die het net laten lijken of er echt gras ligt. Maar, dan zonder de noodzaak om dat iedere week te maaien. Grasmaaien of genieten: de keuze is aan jou.

Tip: kijk bij het kunstgras in de tuin vooral naar de zachtheid, net als de vezelhoogte, de mosdraad en natuurlijk de mooie groene en volle uitstraling.

Kunstgras voor sport en spel

Binnen de soorten kunstgras op zoek naar een keuze voor sport en spel? Dan zijn de belangrijke eigenschappen heel anders. Natuurlijk is het gras beschikbaar in een mooie groene kleur. Veel belangrijker is het echter dat je kiest voor een slijtvast en sterk materiaal. Om daar intensief gebruik van te kunnen maken, zonder dat er noemenswaardige slijtage optreedt.

Bekijk de soorten kunstgras voor sport en spel, om daar als gemeente, vereniging of school gebruik van te maken. Voor een voetbalveld, een tennisveld of een hockeyveld, net als verschillende andere toepassingen.

Online alle soorten kunstgras kopen

Wij zijn jouw specialist in kunstgras. Dat betekent dat we je goed kunnen adviseren over de soorten voor in de tuin of voor sport en spel. Op basis van je specifieke wensen, afgestemd op de manier waarop je daar graag gebruik van wilt maken.

En zoek je vooral naar de laagste prijs? Maak dan gebruik van onze aanbiedingen of de coupons die er beschikbaar zijn.

Je kunt bij ons altijd rekenen op goede kwaliteit kunstgras, onafhankelijk van de soort waar je gebruik van maakt. Voor in de tuin en een mooi gazon. Of voor sport en spel, zodat je daar intensief gebruik van kunt maken. En op zoek naar gras in een specifieke kleur? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres.

Heb je vragen over kunstgras en de toepassing daarvan aan de hand van de verschillende soorten? Neem contact met ons op, dan vertellen we je er graag meer over.

Kunstgras soorten 

 • Kunstgras voor de tuin

  Kunstgras voor de tuin kopen? Dat is extra zacht, mooi vol en prachtig groen. Drie belangrijke eigenschappen, die ervoor zorgen dat je kiest voor een mooi gazon. Zonder grasmaaien, zodat je meer tijd hebt om te genieten.

  De ervaringen met kunstgras in de tuin zijn uitstekend. De laatste jaren is het kunstgras stukken mooier geworden. En vooral zachter, want het is het type materiaal dat ervoor zorgt dat het gras een natuurgetrouwe uitstraling geeft. Voor een mooi gazon in de tuin. Om van te genieten, om de kinderen lekker op te laten spelen of om zelfs zelf ontspannen op te luieren.

  Tuin met kunstgras: heel natuurgetrouw

  Een tuin met kunstgras valt op afstand nog nauwelijks te onderscheiden van een tuin met echt gras. Dat heeft te maken met het verschil in kunstgras soorten. Veel mensen kennen het gras van gemeenten, sportverenigingen en scholen. Dat is gras voor sport en spel, soms voorzien van rubbergranulaat en rubber korrels. Niet te vergelijken met het gras voor in de tuin. Dat is vrij van welke vorm van rubber dan ook. Is veel zachter, mooi groen en bovendien lekker vol.

  Tip: wil je zelf ervaren hoe zacht, vol en groen het mooie kunstgras voor in de tuin is? Je kunt gratis stalen bestellen, zodat je het gras gewoon even zelf in handen kunt houden.

  Met mooi kunstgras voor in de tuin kies je voor een gazon om van te genieten. In plaats van dat je dat steeds moet grasmaaien. Om meer tijd over te houden voor elkaar, bijvoorbeeld als jullie lekker in de tuin willen zitten. Op die manier is het kunstgras een keuze voor comfort, zonder dat dit de uitstraling van het gazon hoeft aan te tasten. Bekijk de mooie volle, groene en vooral zachte soorten, waarmee je zorgt voor mooi kunstgras in de tuin.

  Kunstgras in de tuin: de beste kwaliteit

  Wil je kunstgras kopen? Wij zijn jouw specialist in het gras. We werken voor gemeenten, verenigingen en scholen aan het gras voor sportvelden. En verzorgen het kunstgras voor professionele gazons, waardoor we goedkoop kunnen inkopen en de prijs laag kunnen houden. Waarvan jij meteen kunt profiteren, dankzij de scherpe aanbiedingen en de coupons die er beschikbaar zijn. Op die manier betaal je niet teveel en kun je het kunstgras goedkoop of zelfs gratis laten leggen.

  Meer weten over het kunstgras voor in de tuin en hoe je dat kunt (laten) leggen? Wij vertellen je er graag meer over. Neem contact met ons op, ook als je de stalen wilt bestellen. Wij laten je dan graag zien hoe mooi kunstgras voor in de tuin het grasmaaien verandert in genieten.

 • Kunstgras voor sport en spel

  Kunstgras voor sport en spel: uitstekend geschikt voor events. Sportgras, maar dan zonder dat je dat hoeft te maaien. En op andere manieren hoeft te onderhouden. Het is voldoende om het gras vrij te blazen van bladeren, takjes en andere natuurlijke materialen.

  We adviseren je graag over het beschikbare kunstgras voor sport en spel. Net als voor speciale events. We werken op die manier voor gemeenten, verenigingen en scholen. Waarbij we adviseren over het best geschikte gras, dat kunnen leveren en desgewenst ook kunnen leggen. Op die manier heb je er zelf geen omkijken naar, maar kies je wel voor de beste kwaliteit. 

  Let op: ons evenementengras is vrij van rubbergranulaat of rubber korrels. Stevig en slijtvast gras voor sport en spel, zonder dat je die hoeft in te strooien met rubber. Om er veilig op te kunnen sporten, zonder directe en indirecte fysieke risico’s.

  Kunstgras voor sport: sterk en slijtvast

  Het kunstgras voor sport zit anders in elkaar dan dat voor in de tuin. Er bestaan verschillende soorten, afhankelijk van de manier waarop je er gebruik van gaat maken. Wist je bijvoorbeeld dat hockeygras met 17mm korter is dan de 20mm voor tennisgras en de 24mm voor voetbalgras? Eigenschappen die je met kunstgras tot in de puntjes kunt perfectioneren, zodat je de beste ondergrond hebt om op te sporten.

  Met daarop vaste witte lijnen, die je eenmalig aanbrengt om daar vervolgens gebruik van te kunnen maken. Bijvoorbeeld met een gestabiliseerde rechte vezelvorm en met mosdraad, zodat je kunt rekenen op de beste eigenschappen voor sport en spel. Met een hoge waterdoorlating en belangrijke andere voordelen, geschikt voor events.

  Het gras is, afhankelijk van de gekozen soort, goed geschikt voor voetbal, tennis, hockey en andere sportevenementen. Altijd op basis van goede kwaliteit van het gras, om veilig op te kunnen sporten. Voor gemeenten, verenigingen en scholen: wij adviseren graag over de diverse mogelijkheden.

  Sport kunstgras laten aanleggen

  We zijn de specialist in kunstgras, waardoor we daarover uitstekend met je mee kunnen denken. Aan de hand van de toepassing die je voor ogen hebt, de afmetingen van het terrein en bijvoorbeeld de hoogte of de kwaliteit van het gras die je wenst. Op die manier zorgen we ervoor dat je gebruik kunt maken van het beste gras om op te sporten en op te spelen.

  Dat we kunnen leveren en natuurlijk voor je kunnen leggen, zodat je daar geen omkijken naar hebt. In plaats daarvan kun je rekenen op onze professionele legservice, waarmee we ervoor zorgen dat je kunt rekenen op een perfect glad speelveld.

  Wil je meer weten over kunstgras om op te sporten en te spelen? Neem contact met ons op, dan vertellen we je graag meer over.

 • Kunstgras aanbieding

  Je bent op zoek naar een mooie kunstgras aanbieding maar hebt deze nog niet gevonden? Wanneer je niet veel budget hebt, kan dit lastig zijn. Op onze aanbiedingspagina hebben wij leuke aanbiedingen staan. Aanbiedingen welke perfect passen binnen ieders budget. Mooie kunstgrassen uit restanten of overjarige collecties zorgen voor de beste aanbiedingen!

  Voor meer informatie over de producten die wij op deze pagina aanbieden, raden wij je aan op het product zelf te klikken. Hier vind je een uitgebreide productbeschrijving. Mocht je er toch niet helemaal uitkomen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  Deze superscherp geprijsde aanbiedingen kun je gratis laten leggen.[vraag naar de voorwaarden] Wel kun je natuurlijk de in het stalenpakket bijgeleverde webwinkelkorting gewoon toepassen bij je bestelling. Zo heb je toch supermooi kunstgras via de voordelige internet aanbieding. Wil je weten wat de aanbiedingen zijn? Vraag dan vandaag het gratis stalenpakket nog aan en bekijk ze "live" thuis op je gemak.

 • Kunstgras coupons

  Kunstgras coupons ontstaan vaak bij grotere projecten. Regelmatig komt het voor dat er mooie couponnen overblijven die nog steeds nieuw zijn, maar minder voordelige maten hebben. Toch wordt de vraag naar deze reststukken steeds groter. Doorgaans kun je kunstgras kopen op 2 meter en 4 meter breed, maar met deze kunstgras coupons heb je een nóg grotere kans dat jouw maat er standaard al bij zit!

  Welke soorten kunstgras coupons zijn er?

  Alle coupons zijn van de soorten kunstgrassen welke wij op onze site hebben staan, met uitzondering van de aanbiedingen. Het aanbod van de kunstgras couponnen wisselt snel. Indien jouw maat er niet meteen bij staat, kijk een paar dagen later dan nog eens of stuur ons even een mailtje. Het kan zomaar voorkomen dat de maat die je zoekt wel aanwezig is, maar nog niet op de site staat!

  Kan ik meerdere kunstgras coupons kopen?

  Dat is natuurlijk altijd mogelijk. Houd er wel rekening mee dat kunstgras couponnen [van hetzelfde type] wél van verschillende rollen kunnen komen. Zo kan het dus voorkomen dat er een klein kleurverschil in de verschillende kunstgras coupons zit. Let hierop bij je keuze.

  Op mijn benodigde maat bijsnijden, kan dit?

  Ook dat is mogelijk en volledig kosteloos! Geef de exacte maat dan even aan bij je bestelling. Wij snijden de coupon dan voor jou op maat. Zit jouw coupon er echt niet bij? Je kunt dan besluiten volledig op maat te laten snijden. We verwijzen je dan graag door naar de pagina kunstgras voor de tuin of kijk eens of er een mooie kunstgras aanbieding voor je bij zit!

  [Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de coupons welke op de site staan. Soorten kunnen wijzigen ten opzichte van het stalenpakket. Ook kan het voorkomen dat er wijzigingen optreden in de voorraad. Om er zeker van te zijn dat u de juiste coupon voor uw toepassing ontvangt kunt u het beste even bellen voor de actuele voorraadstatus.]

Gratis stalen aanvragen?

Ervaar thuis het mooiste grastapijt.
Vandaag besteld, morgen in huis!

STALEN AANVRAGEN?

Gratis offerte aanvragen

OFFERTE AANVRAGEN