Kunstgras coupons

Kunstgras coupons ontstaan vaak bij grotere projecten. Regelmatig komt het voor dat er mooie couponnen overblijven die nog steeds nieuw zijn, maar minder voordelige maten hebben. Toch wordt de vraag naar deze reststukken steeds groter. Doorgaans kun je kunstgras kopen op 2 meter en 4 meter breed, maar met deze kunstgras coupons heb je een nóg grotere kans dat jouw maat er standaard al bij zit!

Welke soorten kunstgras coupons zijn er?

Alle coupons zijn van de soorten kunstgrassen welke wij op onze site hebben staan, met uitzondering van de aanbiedingen. Het aanbod van de kunstgras couponnen wisselt snel. Indien jouw maat er niet meteen bij staat, kijk een paar dagen later dan nog eens of stuur ons even een mailtje. Het kan zomaar voorkomen dat de maat die je zoekt wel aanwezig is, maar nog niet op de site staat!

Kan ik meerdere kunstgras coupons kopen?

Dat is natuurlijk altijd mogelijk. Houd er wel rekening mee dat kunstgras couponnen [van hetzelfde type] wél van verschillende rollen kunnen komen. Zo kan het dus voorkomen dat er een klein kleurverschil in de verschillende kunstgras coupons zit. Let hierop bij je keuze.

Op mijn benodigde maat bijsnijden, kan dit?

Ook dat is mogelijk en volledig kosteloos! Geef de exacte maat dan even aan bij je bestelling. Wij snijden de coupon dan voor jou op maat. Zit jouw coupon er echt niet bij? Je kunt dan besluiten volledig op maat te laten snijden. We verwijzen je dan graag door naar de pagina kunstgras voor de tuin of kijk eens of er een mooie kunstgras aanbieding voor je bij zit!

[Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de coupons welke op de site staan. Soorten kunnen wijzigen ten opzichte van het stalenpakket. Ook kan het voorkomen dat er wijzigingen optreden in de voorraad. Om er zeker van te zijn dat u de juiste coupon voor uw toepassing ontvangt kunt u het beste even bellen voor de actuele voorraadstatus.]

Kunstgras coupons 

Toont 1 - 13 van de 13 items
Toont 1 - 13 van de 13 items

Gratis stalen aanvragen?

Ervaar thuis het mooiste grastapijt.
Vandaag besteld, morgen in huis!

STALEN AANVRAGEN?

Gratis offerte aanvragen

OFFERTE AANVRAGEN