Kunstgras NR 5

Vezelhoogte 36 mm
Mosdraad Ja
Kleuren 4 kleuren
Vezelvorm C shape
Uitstraling
Waterdoorlating zeer goed
Garantie UV garantie 10 jaar

Meer details

Totaal: € 31,95 incl. btw
Productprijs: € 31,95 m2 incl. btw

m
0.00 - 25.00
m
0.00 - 0.00

Meer informatie

Natuurgetrouw kunstgras

Superdeal!! Wil jij kunstgras online kopen voor je tuin of balkon dat er natuurgetrouw uitziet en waar je ook plantenbakken of een schommel op kunt plaatsen? Dan is kunstgras nr.5 de beste keuze. Dit kunstgras heeft een diepgroene kleur en ziet er adembenemend uit. De visite zal niet kunnen vertellen dat het hier niet om echt gras gaat.

Onderhoudsvrij kunstgras

Kunstgras aanleggen wordt steeds populairder. Dat komt natuurlijk omdat het onderhoudsarm is, af en toe een bezem erdoor is ruim voldoende, maar ook omdat kunstgras er altijd mooi bijligt. In de winter is het geen dorre, gele bedoeling, maar straalt het nog steeds. Dat is leuk, want dat betekent dat het uitzicht op de tuin of balkon in elk jaargetijde op zijn best is. Grote voordelen van kunstgras online op de kop tikken.

Voordelen van kunstgras online

Waarom zou je nog natuurgras nemen met alle nadelen als je ook kunstgrassen kunt aanleggen dat er mooier uitziet en geen onderhoud vergt? Kunstgras Nr 5 is de ideale optie als je mooi, zacht gras wilt waar je ook lichte belasting op kunt plaatsen. Kunstgras online betalen of een coupon bestellen is bij Superkunstgras.nl ook nog eens erg eenvoudig en veilig. Voor vragen staan wij voor u klaar!

Videos

Productmaatwerk

Nadat u het product heeft aangepast en opgeslagen, vergeet niet het aan uw winkelwagen toe te voegen.

Tekst

loader

* verplichte velden