Kunstgras NR 3

Vezelhoogte 30 mm
Mosdraad Ja
Kleuren 2 kleuren
Vezelvorm C-shape
Uitstraling
Waterdoorlating zeer goed
Garantie UV garantie 10 jaar

Meer details

Totaal: € 27,95 incl. btw
Productprijs: € 27,95 m2 incl. btw

m
0.00 - 25.00
m
0.00 - 0.00

Meer informatie

Onderhoudsvrij en altijd groen gras

Kunstgras bestellen wordt steeds populairder. Dat is ook niet zo vreemd, want het heeft talloze voordelen en geen nadelen. Kunstgras is immers onderhoudsvrij en blijft altijd groen. Ook bij een sneeuwstorm of hittestorm. Het gras zal niet verkleuren. Ook ziet het gras er tegenwoordig uit als natuurgras. Je kunt natuurgras en kunstgras niet van elkaar onderscheiden. Oftewel: het ziet eruit als natuurgras, maar heeft het onderhoud van bestrating!

Kunstgras bestellen, net zo mooi als natuurgras!

Wil jij zijdezacht gras zonder onderhoud waar je comfortabel op kunt zonnen, maar ook op kunt voetballen? Dan is landscaping kunstgras nr.3 jou op het lijf geschreven. Dit kunstgras neigt meer naar comfort en esthetiek, maar dankzij de ondergarens kunnen kinderen gewoon spelen op het gras. Niet voor niets wordt kunstgras bestellen steeds populairder!

Geschikt voor ieder seizoen!

Dit kunstgras ziet eruit als prijswinnend natuurgras. En dan niet alleen in de lente en zomer, maar ook in de herfst en winter. Met kunstgras voor de tuin nr.3 is het gras niet groener bij de buren, maar bij jou! Kunstgras bestellen doe je goedkoop en snel bij Superkunstgras.nl Ook hebben we regelmatig couponnen in de aanbieding van dit type. Wellicht zit jouw nieuwe stukje kunstgras daar wel bij!

Videos

Productmaatwerk

Nadat u het product heeft aangepast en opgeslagen, vergeet niet het aan uw winkelwagen toe te voegen.

Tekst

loader

* verplichte velden