Kunstgras aanbieding Evolution

Kunstgras Evolution

Meer details

Totaal: € 42,95 incl. btw
Productprijs: € 42,95 m2 incl. btw

m
0.00 - 25.00
m
0.00 - 0.00

Meer informatie

Kunstgras Evolution: een weelde voor je tuin!

Met dit mooie kunstgras maak je je tuin wel erg compleet! Niet erg natuurlijk..gewoon de meest perfecte keuze tussen spelen en luieren. Een volle mat bovendien voorzien van 45 mm garenhoogte en meerdere kleuren voor een levensechte ervaring in de tuin. Twijfel niet langer en ga je tuin voorzien van deze perfecte kunstgrasmat.
Dit is kunstgras zoals je het niet eerder hebt gezien. Doordat de ondergarens hoger zijn ingezet en er meer garens per m² cm zijn geplaatst heeft kunstgras Evolution het meest natuurlijke uiterlijk van alle soorten kunstgras.

Kunstgras Evolution is het meest weelderige kunstgras wat er voor deze prijs te krijgen is. Circa 45 mm hoge garens met 3 verschillende kleuren voor een natuurgetrouw uiterlijk.Dit onwijs luxe gras mag niet ontbreken in een luxueus aangelegde tuin. Een landscaping kunstgras wat je doet denken aan een weelderig grasveld. Hiermee heb je geen tuinman meer nodig om het gras te maaien! En voor de prijs van € 42,95 per m² kan iedereen zich landheer voelen in de eigen tuin.

Productmaatwerk

Nadat u het product heeft aangepast en opgeslagen, vergeet niet het aan uw winkelwagen toe te voegen.

Tekst

loader

* verplichte velden