Kunstgras NR 4

Vezelhoogte 40 mm
Mosdraad Ja
Kleuren 3 kleuren
Vezelvorm gecombineerd recht en curved
Uitstraling
Waterdoorlating zeer goed
Garantie UV garantie 10 jaar

Meer details

Totaal: € 28,95 incl. btw
Productprijs: € 28,95 m2 incl. btw

m
0.00 - 25.00
m
0.00 - 0.00

Meer informatie

Kunstgras is een sieraad voor je tuin

Wil jij een volle, groene grasmat zonder de zorgen van het onderhoud? Twee keer per week het gras moeten maaien om te kunnen genieten van je tuin, dat is ook weer zoiets. Met kunstgras Nr 4 krijg je een volle grasmat die niet van echt te onderscheiden is, maar waar je weinig onderhoud voor hoeft uit te voeren. Af en toe een bezem erdoorheen om de bladeren en takjes op te ruimen is al genoeg! Veel [vrije] ijd neemt dit niet! Bij Superkunstgras.nl vind je goedkoop kunstgras!

Niet van echt te onderscheiden!

Met kunstgras nr. 4 ben je verzekerd van een kunstgrasmat die niet van natuurgras is te onderscheiden. Sterker nog, natuurgras zal ernaast verbleken. Ons goedkoop kunstgras is uitermate geschikt voor in de voor- of achtertuin. Dit kunstgras is bedoelt als sieraad voor de tuin waar comfortabel op geluierd kan worden. Natuurlijk kan je ook gerust voetballen op het kunstgras van Superkunstgras.nl.

Beste keuze goedkoop kunstgras

Mocht je een glijbaan of schommel op het gras willen plaatsen, dan is kunstgras "Evolution" of type "Exclusive" een betere keuze. Voordelig kunstgras Nr 4 is namelijk een stuk zachter en daarmee comfortabeler. Het is dus maar net naar welk soort kunstgras jij op zoek bent! Wist je dat wij van dit mooie gras ook regelmatig coupons hebben?

Videos

Productmaatwerk

Nadat u het product heeft aangepast en opgeslagen, vergeet niet het aan uw winkelwagen toe te voegen.

Tekst

loader

* verplichte velden