Kunstgras op het balkon: wat zijn de mogelijkheden?

Kunstgras op het balkon, kan dat? Dat kan heel goed, want het gras hoeft uiteraard niet te wortelen. Dat betekent dat je er ook op het balkon gebruik van kunt maken. Voor een groene oase, om heerlijk van te buitenlucht te genieten.

Knus en klein of voor een veel groter oppervlak, je hebt diverse mogelijkheden. Waar we je goed over kunnen adviseren. Bijvoorbeeld als je zoekt naar kunstgras in een specifieke kleur of wanneer je benieuwd bent hoe je dit het best kunt leggen. En wil je het liever laten leggen? Geen probleem, dat kunnen we natuurlijk voor je verzorgen.

Kunstgras voor het balkon

Het kunstgras voor het balkon is een mooie keuze. Om het balkon een meer natuurlijk karakter te geven, waardoor het net lijkt alsof je in de tuin zit. Zonder dat het gras hoeft te wortelen, waardoor je daar ook op hoogte op een betonnen balkon gebruik van kunt maken. Met de uitstraling van het mooie gras, dankzij de materialen voor in de tuin.

Tip: wist je dat er verschillende soorten kunstgras bestaan? Het gras voor in de tuin heeft bijvoorbeeld een prachtige uitstraling, terwijl het gras voor sport en spel vooral stevig en slijtvast is.

Kunstgras op het balkon is wat dat betreft uitstekend mogelijk. Zelfs als je er intensief gebruik van zou willen maken, maar vooral om er mooi naar te kijken en af en toe op te zitten en lopen. En je kunt het kunstgras gewoon zelf leggen, al komen we dat ook graag voor je doen als je dat liever hebt. Hiervoor heb je verschillende mogelijkheden:

  • Goedkoop kunstgras laten leggen
    Je verzorgt zelf de ondergrond, wij leggen de grasmat
  • Zelf verwijderen, daarna laten leggen
    Je verwijdert zelf de oude grasmat, wij plaatsen de nieuwe
  • Volledig laten aanleggen
    Wij regelen de volledige plaatsing van het kunstgras

Op die manier kies je zelf op welke manier je kunstgras wilt laten leggen. In de tuin, op een sportveld of op het balkon, afhankelijk van waar het je om gaat. Wij gaan er mee aan de slag, op basis van onze transparante tarieven en heldere werkwijze.

Zelf leggen: eenvoudig op het balkon

Op die manier zijn we jouw specialist in kunstgras. Voor gemeenten en verenigingen, net als bij je thuis in de tuin of op het balkon. Wil je meer weten over het kopen van kunstgras? Neem dan contact met ons op, dan vertellen we je er graag meer over.

Gratis stalen aanvragen?

Ervaar thuis het mooiste grastapijt.
Vandaag besteld, morgen in huis!

STALEN AANVRAGEN?

Gratis offerte aanvragen

OFFERTE AANVRAGEN

Kunnen we u ergens mee helpen?

Heeft u advies nodig bij het maken van uw keuze?

BEL: Bel:0594-500051

Of stuur een mail naar onze klantenservice:EMAIL sturen