Drukverdeeldoek

Drukverdeeldoek wordt ónder het kunstgras gelegd indien er sprake is van een zand ondergrond. Dit drukverdeeldoek verdeelt de meeste druk van voetstappen wanneer er over het kunstgras gelopen wordt. Een onmisbaar product om je kunstgras goed te installeren.

Meer details

Totaal: € 3,75 incl. btw
Productprijs: € 3,75 m2 incl. btw

m
0.00 - 0.00
m
0.00 - 25.00

Meer informatie


Welke voordelen heeft drukverdeeldoek nog meer?

Stel..er komt een hoop regen naar beneden.[gebeurd helaas vaak] Indien je drukverdeeldoek onder je kunstgras legt zorgt dit naast het verdelen van de druk gelijktijdig voor een horizontale afvloeiingsmat. Het teveel aan regenwater gaat tevens door de kleine gaatjes van de grasmat en wordt in horizontale beweging via het doek naar de zijkanten afgevoerd. Er ontstaan dan veel minder snel spoelplekjes in het zandbed.

Moet je drukverdeeldoek ook op bestrating toepassen?

Kunstgras kan prima op bestrating of beton gelegd worden. In principe heb je dan geen stabilisatietapijt nodig, je voetstappen laten per slot van rekening geen deuken achter in beton.. Maar..er bestaat altijd de kans dat de ondergrond ruw is, bijvoorbeeld als je de grasmat over grindtegels wilt leggen. De grasmat kan dan blijven steken waardoor je het niet goed strak kunt leggen. De onderkant van het kunstgras kan ook beschadigen waardoor de garens los kunnen laten van de grasmat. Het drukverdeeldoek is glad en zorgt ervoor dat het verplaatsen van de kunstgrasmat in een handomdraai gedaan is en het kunstgras niet beschadigd. Het werkt supersnel en voor de prijs hoef je het niet te laten!
Dikte: ca. 1 mm en 200 grams per m2

Productmaatwerk

Nadat u het product heeft aangepast en opgeslagen, vergeet niet het aan uw winkelwagen toe te voegen.

Tekst

loader

* verplichte velden